mandag 26. juni 2023

To je najbolji izbor za izdavanje K-ETA i korejskih elektronskih viza.

To je najbolji izbor za izdavanje K-ETA i korejskih elektronskih viza.

k-eta Japan

Možete se prijaviti za K-ETA uslugu putem interneta. Stranci mogu unijeti podatke kao što su nacionalnost, ime, datum rođenja i broj pasoša. Na osnovu ovih informacija, Ured za imigraciju će odobriti vaš K-ETA. Kada je odobrenje završeno, usluga odobrenja može se odštampati sa Interneta. Ako na ovaj način primite uslugu odobrenja putem interneta, možete pri ulasku u Koreju predstaviti uslugu odobrenja K-ETA u uredu za imigraciju.Također, K-ETA olakšava otkazivanje ili izmjenu vaše prijave ako trebate promijeniti svoje planove putovanja. Na primjer, ako se vaš plan promijenio nakon što vam je izdata viza, morali ste otkazati vizu i podnijeti zahtjev ponovo. Međutim, budući da se K-ETA može mijenjati čak i nakon podnošenja zahtjeva, teret promjene vašeg plana je smanjen.

k-eta aplikacija aplikacija

Koreja je poznata po atraktivnoj kombinaciji orijentalne ljepote i modernih gradova. Dobro je uživati ​​u domaćim putovanjima, ali postoje mnoge atrakcije i turističke atrakcije koje vrijedi posjetiti i strancima. Ispod je lista atrakcija i turističkih destinacija koje morate posjetiti za strance koji posjećuju Koreju.Tvrđava Suwon Hwaseong, Gyeonggi-do - Tvrđava Suwon Hwaseong jedna je od palača koje su izgradili kraljevi iz dinastije Joseon i jedna je od reprezentativnog kulturnog naslijeđa Koreje. Tvrđava Suwon Hwaseong, sa zgradama koje predstavljaju arhitektonski stil dinastije Joseon i prekrasnim vrtom, reprezentativno je mjesto za iskustvo korejske istorije i kulture.Busan - Busan, grad u kojem možete osjetiti šarm mora, planina i grada u isto vrijeme, preporučuje se posjetiti jer ima razne atrakcije kao što su plaža Haeundae, pijaca Gukje i Taejongdae.Haeinsa - Smješten u Gyeongbuku, Haeinsa je jedan od reprezentativnih hramova u Koreji. Haeinsa ima najveću sjedeću kamenu statuu Bude u Koreji, Bulguksaji Budu, i mjesto je gdje možete osjetiti prirodu uz prekrasan krajolik.

Seoul tourism

Korejska hrana ima mnogo raznovrsne i atraktivne hrane, tako da postoji mnogo namirnica koje stranci rado jedu. U nastavku su predstavljena reprezentativna hrana i restorani koje stranci moraju probati u Koreji.Gwangjang Market - Gwangjang Market je jedno od reprezentativnih tradicionalnih pijaca koje se nalazi u centru Seula, gdje možete uživati ​​u raznovrsnoj korejskoj uličnoj hrani. Možete kušati razne namirnice kao što su tteokbokki, tempura, sundae, oden i ramen po razumnim cijenama, a možete osjetiti tradicionalnu korejsku tržišnu atmosferu.Sannakji - Sannakji je školjka ulovljena u čistom moru, koju karakteriše žvakaća tekstura i slani ukus. Svježa živa hobotnica ima bolji ukus od stare žive hobotnice, a još je bolja kada se jede uz skejt.Ssambap - Ssambap je obrok sa povrćem, mesom, pastom od soje i ssamjangom. Možete mešati i kombinovati različite sastojke, tako da možete dodati ukus prema svom ličnom ukusu.

Incheon

Zabava u Koreji: Koreja ima dobro razvijenu industriju zabave, uključujući K-POP, drame i filmove. Iskustveni programi su takođe dostupni strancima da direktno učestvuju u oblasti ovih industrija.Insa-dong - Mjesto gdje možete kupiti tradicionalne korejske narodne umjetnosti i zanate i iskusiti tradicionalnu kulturu Koreje.

k-eta slike

K-ETA je sistem koji omogućava strancima koji posjećuju Koreju da se lako prijave za ulazak bez vize. Ako se prijavite putem interneta, može se izdati u roku od 24 sata i možete ući u zemlju brzo i povoljno bez prolaska kroz proces provjere.

Gwangju

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this