mandag 26. juni 2023

[etakr.com] Gaudeix de la natura i la cultura de Corea al mateix temps.

Gaudeix de la natura i la cultura de Corea al mateix temps.

pàgina d'inici de k-eta

El sistema K-ETA recopila informació diversa, com ara condicions de salut i antecedents penals, abans que els estrangers entrin al país per determinar si s'han de concedir l'entrada. Amb això, el govern coreà pretén minimitzar els casos d'estrangers que entren al país cometent delictes o propagant malalties infeccioses al país.A més, K-ETA pot reduir significativament el temps i el cost d'emissió. Anteriorment, el procés de preparació per al viatge era feixuc, ja que l'emissió del visat costava molt de temps i cost.

k drama

Corea és coneguda per la seva atractiva combinació de bellesa oriental i ciutats modernes. És bo gaudir dels viatges nacionals, però hi ha moltes atraccions i atraccions turístiques que val la pena visitar fins i tot per als estrangers. A continuació es mostra una llista d'atraccions i destinacions turístiques imprescindibles per als estrangers que visiten Corea.Gangneung - Situat a la costa est de Corea, Gangneung ofereix una preciosa costa i un patrimoni cultural de la dinastia Joseon. Hi ha atraccions com la platja de Gangneung Gyeongpo i Jeongdongjin, així que és bo sentir la natura i la història junts.Itaewon - Itaewon és un dels llocs on podeu gaudir de la cultura i el menjar diversos de Corea. Itaewon és una destinació popular per als estrangers i és un lloc on es pot gaudir de diverses cultures i menjar d'arreu del món.Haeinsa - Situat a Gyeongbuk, Haeinsa és un dels temples representatius de Corea. Haeinsa té l'estàtua de Buda assegut més gran de Corea, el Buda Bulguksaji, i és un lloc on es pot sentir la natura juntament amb els bells paisatges.

diferència de passaport visat

Corea és un país amb un munt de menjar divers i deliciós. Aquesta vegada, presentaré aliments representatius que els estrangers volen tastar quan visiten Corea.Fideus - Els fideus són un dels plats de fideus més representatius de Corea. Podeu gaudir de diversos tipus de fideus com ara fideus freds, fideus Bibim, kalguksu i sujebi. A més, podeu gaudir de plats de fideus únics a cada regió, cosa que el converteix en un lloc fantàstic per degustar el menjar coreà.Bulgogi - El bulgogi és un dels plats de carn més famosos de Corea. Es pot fer amb diferents tipus de carn, com ara vedella, porc i pollastre. Bulgogi és famós pel seu sabor molt suau i salat, i té un gust encara millor quan es menja amb arròs bullit.Sundae - El sundae és un dels aliments representatius de Corea, elaborat amb intestins de porc. El sundae està fet amb farina de blat, brots de soja i carn, i té un gust encara millor quan es menja amb pasta de pebre vermell picant.

Gangnam

Finalment, Corea també és famosa pel seu turisme natural. Podeu gaudir d'una gran varietat d'activitats a zones amb paisatges naturals preciosos, com ara les platges de l'illa de Jeju, el mar i la muntanya Seoraksan. Alguns exemples inclouen el surf, l'snorkel, l'alpinisme i l'esquí.Sales de karaoke: les sales de karaoke són un dels principals llocs d'entreteniment de Corea. Aquest és un lloc per reunir-se i cantar en grups reduïts o famílies, hi ha moltes cançons per triar, una varietat de begudes i menjar, i homes i dones guapos.

Incheon

El principal avantatge de K-ETA és que pot reduir el temps d'espera i el cost. Anteriorment, per visitar Corea del Sud, durant el procés d'emissió del visat es va incórrer en temps d'espera i costos. Tanmateix, com que no cal obtenir un visat a través de K-ETA, podeu ajustar el vostre horari de viatge amb més llibertat i reduir els costos del viatge.

k-eta Regne Unit

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this