mandag 26. juni 2023

Преди да тръгнете на пътуване с K-ETA, първо издайте електронно разрешение за пътуване!

Преди да тръгнете на пътуване с K-ETA, първо издайте електронно разрешение за пътуване!

Корейска туристическа информация

Системата K-ETA изисква чуждестранните пътници да преминат през прост процес на удостоверяване през интернет, преди да влязат в Корея. За тези сертификационни курсове може да се кандидатства чрез мобилното приложение или уебсайта на K-ETA. Кандидатът въвежда основна информация като име, дата на раждане, номер на паспорт, националност, продължителност на престоя и цел на пътуването и подава заявлението.Опростен процес на кандидатстване - За да кандидатствате за K-ETA, трябва само да въведете проста информация и да извършите плащане през Интернет. Не е необходимо да преминавате през тромави процедури като попълване на формуляр за кандидатстване за виза, посещение на посолството или подаване на документи. Освен това, ако кандидатствате през мобилното приложение, можете да кандидатствате удобно по всяко време и навсякъде.

к-ета Япония

Корея е страна с различни чарове като история, култура, природа и храна. Ако сте чужденец, който посещава Корея за първи път, бих искал да ви представя някои добри места за посещение.Andong, Gyeongsangbuk-do - Andong е известен като град, който пази много от традиционната корейска култура и архитектура. Има атракции като Andong Hahoe Village, Andong Seonbi Cultural Center и Hahoe Mask Festival, така че ако искате да се докоснете до традиционната корейска култура, препоръчвам ви да го посетите.Gyeongju - Gyeongju е един от най-старите исторически градове в Южна Корея. Храмове като обсерваторията Cheomseongdae, Anapji Pond, Bulguksa Temple и Seokguram Grotto са сред най-популярните туристически атракции в Корея.Йосу, Джеоланамдо - Йосу е град, разположен в югозападната част на Корея и се характеризира с красива природа на море, острови и планини. Препоръчва се като място, където можете да се насладите на природата, тъй като има различни атракции като нощното море на Йосу, остров Геомундо и остров Одонгдо.

ETA български

Сред корейските храни има ястия, приготвени с различни съставки като месо, морски дарове и зеленчуци. Следното представя различни храни и ресторанти, на които чужденците могат да се насладят в Корея.Kimchi Jjigae – Едно от представителните задушени ястия в Корея, Kimchi Jjigae е супа, приготвена чрез сваряване на кимчи, свинско месо и тофу заедно. Представителен ресторант, където можете да опитате кимчи яхния, е Chamnamujip, разположен в Gangnam.Samgyeopsal – Едно от най-известните месни ястия в Корея, samgyeopsal е ястие, приготвено от свинско филе или месо от гръбнака. Samgyeopsal се характеризира с мек и мазен вкус и е обичайно да се яде с оцет или ssamjang (ssamjang).Haemul-pajeon - Haemul-pajeon е палачинка, приготвена с морски дарове, зелен лук и брашно.Вътрешността е мека, а хрупкавата повърхност има мек вкус. Още по-вкусен е, ако го хапнете със специалното соджу, което можете да пиете с тенджерата.

официален уебсайт на корейската eta

И накрая, Корея е известна и с природния си туризъм. Можете да се насладите на разнообразни дейности в райони с красива природна природа, като плажовете, морето и планината Сеораксан на остров Джеджу. Примерите включват сърф, гмуркане с шнорхел, алпинизъм и каране на ски.Рибен пазар Noryangjin - Един от най-големите рибни пазари в Корея, той е известен със своите пресни морски дарове и вкусни ресторанти.

Куанджу

Процесът на кандидатстване за K-ETA е прост. Ако влезете в сайта за кандидатстване на K-ETA в Интернет и попълните вашата лична информация и план за пътуване и т.н., издаването ще бъде решено след проверка. Освен това, ако разпечатате издадения K-ETA и го носите със себе си преди заминаването, имиграционният процес е бърз и лесен.

вътрешен туризъм

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this