mandag 26. juni 2023

K-ETA, koreansk elektronisk visum utstedes raskt og enkelt.

K-ETA, koreansk elektronisk visum utstedes raskt og enkelt.

korea

For å bruke K-ETA-systemet må du koble til Internett og gå inn på K-ETA-systemets nettsted, fylle ut et søknadsskjema og fortsette med elektronisk betaling. Under søknadsprosessen kreves informasjon som pass, flybillettinformasjon og overnatting. I tillegg skal opplysninger som reiseformål, forventet oppholdstid, bostedsland, type ansettelse og alder på søkeren legges inn. Informasjonen som legges inn i denne prosessen brukes som grunnleggende informasjon som kreves for screening ved innvandringskontrollen.Raske resultater etter innsending av søknad - Når du søker om en K-ETA, er resultatene vanligvis tilgjengelige i løpet av minutter. Så søkere kan lage reiseplaner raskt. Tidligere var det vanskelig å planlegge en reise fordi man måtte vente på at reiseerklæringen skulle bli godkjent.

e-passbilde

Korea har mange attraktive reisemål! Her er noen anbefalinger.Jeongdongjin, Gangwon-do - Jeongdongjin er en liten by som ligger på østkysten av Gangwon-do, og er kjent for sine vakre bølger som skvulper som fjell. Jeongdongjin stasjon er også en av de populære attraksjonene for togreisende.Daegu - Daegu ligger sørøst i Korea, og er kjent for sine mangfoldige kulturelle fasiliteter og deilig mat. Det er attraksjoner som Daegu nasjonalmuseum, Suseongmot-sjøen og Gyeongsang Gamyeong-parken, så det er bra for familier.Jeonju Hanok Village - Jeonju Hanok Village er et sted hvor du kan oppleve tradisjonelle hanok-bygninger og tradisjonell koreansk kultur. Jeonju er kjent for sin tradisjonelle mat, naturlige farging og tradisjonell koreansk musikk. Føl den tradisjonelle kulturen i Korea i Jeonju Hanok Village.

busan

Koreansk mat har mye variert og attraktiv mat, så det er mange matvarer som utlendinger liker å spise. Følgende introduserer representativ mat og restauranter som utlendinger må prøve i Korea.Kimchi-gryterett - Kimchi-gryterett er en av de mest populære rettene i Korea. Kimchi, svinekjøtt, tofu, grønn løk osv. kokes og spises. Den har en sterk spiciness, så noen utlendinger liker den, men noen synes det er vanskelig.Sannakji - Sannakji er en musling fanget i det rene havet, preget av seig tekstur og salt smak. Fersk levende blekksprut smaker bedre enn gammel levende blekksprut, og den smaker enda bedre når den spises med skøyte.Kalguksu - Kalguksu er en rett laget ved å koke tykke nudler med en buljong laget av poteter, gulrøtter og løk. Nudlene er seige og buljongen er salt, og det er en av favorittmatene til de fleste koreanere.

k eta nettsted

De fleste av disse kulturelle aktivitetene og attraksjonene er populære blant utlendinger og gir en mulighet til å få en dypere forståelse og opplevelse av Korea.Insa-dong - Et sted hvor du kan kjøpe tradisjonell koreansk folkekunst og håndverk og oppleve Koreas tradisjonelle kultur.

k-eta hjemmeside

K-ETA er en lov implementert av den koreanske regjeringen for å administrere innreise til utlendinger og opprettholde innenlandsk sikkerhet. Derfor, hvis du reiser inn i Korea uten å bruke K-ETA, kan det oppstå juridiske problemer.

reisevisum

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this