mandag 26. juni 2023

Izmantojot K-ETA, ceļojuma plānošana uz Koreju kļūst vēl vienkāršāka.

Izmantojot K-ETA, ceļojuma plānošana uz Koreju kļūst vēl vienkāršāka.

Iekšzemes ceļojumu informācija

Tā kā K-ETA sistēma tiek veikta elektroniski, tad to ir ātrāk un vienkāršāk pieteikties nekā esošie papīra dokumenti. Visiem ārzemniekiem, kas apmeklē Koreju, ir jāpiesakās K-ETA tiešsaistē, un, izmantojot to, viņiem iepriekš jāsaņem apstiprinājums pirms iebraukšanas Korejā. Izmantojot šo sistēmu, ārzemnieki pirms ieceļošanas Korejā var veikt nepieciešamās procedūras un samazināt neērtības, saīsinot ieceļošanas laiku.Tāpat, izmantojot K-ETA, var samazināt nevajadzīgu gaidīšanas laiku, iebraucot Korejā. Ieceļošanas procedūrā Korejas lidostā ārzemnieki ar K-ETA var ātri iziet cauri imigrācijai, izmantojot speciālo logu. Līdz ar to, izmantojot K-ETA, var samazināt gaidīšanas laiku un samazināt neērtības.

tūrisms Korejā

Koreja ir valsts ar dažādiem šarmiem, piemēram, vēsturi, kultūru, dabu un pārtiku. Ja esat ārzemnieks, kurš pirmo reizi apmeklē Koreju, vēlos jūs iepazīstināt ar dažām labām vietām, ko apmeklēt.Suvonas Hvaseunas cietoksnis, Kjongi-do — Suvonas Hvaseunas cietoksnis ir vēsturiska vieta kopā ar Hoseonu dinastijas karalisko pili. Tai ir sarežģīts arhitektūras stils un skaists dārzs, tāpēc tas ir ieteicams tiem, kas vēlas izjust Korejas vēsturi un kultūru.Itaewon - Itaewon ir viena no slavenākajām naktsdzīves vietām Dienvidkorejā. Klubi, bāri un atpūtas telpas ir koncentrētas, un jūs varat baudīt to līdz vēlam vakaram. Katru piektdienu Itaewon rīko arī kluba pasākumus, kuros piedalās dažādi dīdžeji.Yeosu, Jeolla-do - Yeosu ir pilsēta, kas atrodas Korejas dienvidrietumos, tai ir skaistas dabas ainavas ar skaidru jūru un salām, kalniem un ielejām. Jo īpaši Yeosu nakts jūra ir viens no skaistākajiem nakts skatiem Korejā.

Jeju

Koreja ir valsts, kas piedāvā dažādas garšas un ēdienus, un daudzi ārzemnieki iemīlas korejiešu ēdienos. Tālāk ir aprakstīti reprezentatīvi korejiešu ēdieni un restorāni, kas ārzemniekiem ir jāizmēģina, apmeklējot Koreju.Kimchi sautējums – Kimchi sautējums ir viens no populārākajiem ēdieniem Korejā. Vāra un ēd kimči, cūkgaļu, tofu, zaļo sīpolu u.c. Tam ir izteikts pikantums, tāpēc dažiem ārzemniekiem tas patīk, bet dažiem tas ir grūti.Bibimbap - Bibimbap ir viens no reprezentatīvākajiem rīsu ēdieniem Korejā. To ēd, rīsiem virsū liekot dažādus dārzeņus, gaļu, olas un ierīvējot ar sarkano piparu pastu. Tam ir skaista krāsa, un tā ir slavena ar savām veselīgajām un gardajām maltītēm.Hanseong Lamb Skewers — Hanseong Lamb Skewers ir restorāns, kas specializējas jēra gaļas iesmiem, kas ir viens no tradicionālajiem korejiešu ēdieniem. Jēra iesmi ir grilēta jēra gaļa uz iesmiem, un tās unikālā garša un tekstūra ir pievilcīga.

K-ETA Latviski

Kultūras pieredze Korejā: Koreja ir kultūras ziņā ļoti daudzveidīga valsts. Ārzemnieki var izjust korejiešu kultūru tradicionālajā Hanbok pieredzē, Taekwondo pieredzi un Chajeon kultūras pieredzes centrā.Insa-dong — vieta, kur var iegādāties tradicionālās korejiešu tautas mākslas un amatniecības izstrādājumus un izjust Korejas tradicionālo kultūru.

Atšķirība starp vīzu un pasi

K-ETA ir svarīga sistēma, kas padara iebraukšanu Korejā ērtāku un ātrāku. Turklāt K-ETA var attīstīt Korejas tūrisma nozari un veicināt apmaiņu un saziņu ar ārzemniekiem. Ārzemnieki, kuri apmeklēs Koreju, izmantojot K-ETA, varēs baudīt ērtāku un drošāku ceļošanu.

Korejas vīza

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this