mandag 26. juni 2023

[K-ETA] Korėja – šalis, kupina džiaugsmo ir gausos.

Korėja – šalis, kupina džiaugsmo ir gausos.

Korėjos viza Lietuvių

K-ETA yra Korėjos elektroninė kelionių leidimo sistema, kuria turi naudotis visi į šalį atvykstantys užsieniečiai. K-ETA pradėjo veikti 2020 m. rugsėjo 1 d., o nuo 2021 m. gegužės 3 d. visi užsieniečiai privalo naudotis K-ETA.Lengva internetinė paraiška – norint kreiptis dėl K-ETA, tereikia kompiuterio arba išmaniojo telefono su interneto ryšiu. Pareiškėjai gali užpildyti ir pateikti paraiškos formą, todėl išvengiama nereikalingo vargo. Anksčiau dauguma keliautojų turėdavo užpildyti anketą ir eiti į filialą, o tai buvo labai sudėtinga.

Pietų Korėjos k-eta

Korėja – šalis, turinti daug žavesio, todėl lankytinų vietų yra labai daug. Štai keletas vietų, kurias reikia rekomenduoti!Gangneung – rytinėje Korėjos pakrantėje įsikūręs Gangneungas siūlo nuostabią pakrantę ir kultūrinį paveldą iš Joseon dinastijos. Yra tokių lankytinų vietų, kaip Gangneung Gyeongpo paplūdimys ir Jeongdongjin, todėl gera kartu pajusti gamtą ir istoriją.Busanas – Busanas, miestas, kuriame galite pajusti jūros, kalnų ir miesto žavesį vienu metu, rekomenduojama aplankyti, nes jame yra įvairių lankytinų vietų, tokių kaip Haeundae paplūdimys, Gukje turgus ir Taejongdae.Jeonju Hanok Village, Jeollabuk-do – Jeonju Hanok Village yra tradicinių hanok namų kaimas, kuriame galite susipažinti su tradicine kultūra ir architektūra. Be Hanok Village, Jeonju mieste yra daug maisto ir kultūros renginių, todėl rekomenduoju.

k-eta nuotraukos dydis

Korėja – šalis, siūlanti įvairių skonių ir maisto produktų įvairovę, o daugelis užsieniečių įsimyli korėjietišką maistą. Toliau pristatomi reprezentatyvūs korėjietiški maisto produktai ir restoranai, kuriuos užsieniečiai privalo paragauti lankydamiesi Korėjoje.Naengmyeon – Naengmyeon yra vienas populiariausių Korėjos vasaros patiekalų. Tai maistas, kuris gaminamas makaronus minkant su miltais ir vandeniu, juos plonai ištraukiant ir valgant su skaidriu sultiniu. Naengmyeon pasižymi gaiviu ir vėsiu skoniu, o įdėję ledo galėsite mėgautis dar vėsiau.Bulgogi - Bulgogi yra vienas iš reprezentatyvių Korėjos patiekalų, marinuota ir kepta jautiena. Jis turi saldų ir pikantišką skonį ir yra įvairių versijų su skirtingais ingredientais. Paprastai jis valgomas ant ryžių arba suvyniotas į ssam su ssamjang.Haemul-pajeon - Haemul-pajeon yra blynas, pagamintas iš jūros gėrybių ir žaliųjų svogūnų ir kepamas minkštoje tešloje. Jis turi minkštą tekstūrą ir sūrų skonį. Įprasta juo mėgautis su soju.

elektroninio paso nuotrauka

Supažindinsime su įvairiomis pramogų įstaigomis, kurios Korėjoje gali sulaukti ypatingo susidomėjimo. Čia yra rekomendacijų sąrašas.PC kambarys – PC kambarys yra erdvė, kurioje galite mėgautis internetiniais žaidimais ar internetiniais žaidimais. Be žaidimų, dauguma kompiuterių kavinių taip pat teikia paslaugas, leidžiančias žiūrėti filmus ar TV laidas.

kelionės po Korėją

K-ETA yra elektroninio kelionių leidimo paslauga, kurią pristatė Korėjos vyriausybė. Per K-ETA užsienio keliautojai gali supaprastinti vizų išdavimo procesą ir patogiai pateikti reikalingus dokumentus atvykti į Korėją. Šiame straipsnyje paaiškinsime K-ETA patogumą ir privalumus.

Itaewon

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this