mandag 26. juni 2023

Смањене процедуре лицем у лице са К-ЕТА и издајте електронско одобрење за путовање брзо и повољно!

Смањене процедуре лицем у лице са К-ЕТА и издајте електронско одобрење за путовање брзо и повољно!

Намсан

Пошто се К-ЕТА систем ради електронски, бржи је и лакши за примену од постојећих папирних докумената. Сви странци који посећују Кореју морају да се пријаве за К-ЕТА онлајн, а преко тога морају да добију одобрење унапред пре уласка у Кореју. Путем овог система странци могу да прођу неопходне процедуре пре уласка у Кореју и могу да смање непријатности скраћивањем времена уласка.Поред тога, К-ЕТА може значајно смањити време и трошкове издавања. Раније је процес припреме за путовање био тежак јер је издавање визе одузимало много времена и трошкова.

Кореја електронско одобрење путовања

Кореја има много атрактивних туристичких дестинација! Ево неколико препорука.Џинџу, Гјеонгсангнам-до - Ђинџу је град са историјским знаменитостима и природним пејзажима. Постоје атракције као што су Јињусеонг, Јињу Воод Цултуре Екпериенце Центер и Цхилгок Фаллс, тако да ако желите да заједно искусите историју и културу, препоручујем вам да посетите.Миеонг-донг - Миеонг-донг је једно од култних центара Сеула. Концентрисана су традиционална тржишта као што је Гвангјанг Маркет, тржни центри у којима можете купити модерне модне артикле, ресторани, кафићи и козметички салони. Поред тога, Миеонг-донг је такође центар културе и уметности и има богат културни програм као што су мала позоришта, галерије и концерти.Сеогвипо, острво Јеју - Сеогвипо, острво Јеју је највећи град на острву Јеју и познат је по прелепом природном пејзажу и културном туризму. Постоје атракције као што су плажа Сеогвипо, туристички комплекс Јунгмун и Сеонгсан Илцхулбонг, па се препоручује онима који желе да пронађу разне ствари за уживање.

Како стећи к-ета

У Кореји постоји много намирница које су познате по свом зачињеном и сланом укусу. Следеће представља репрезентативну корејску храну и ресторане који би се могли свидети странцима.Пијаца Гвангјанг - Пијаца Гвангјанг је једно од репрезентативних традиционалних пијаца које се налази у центру Сеула, где можете уживати у разноврсној корејској уличној храни. Можете пробати разне намирнице као што су ттеокбокки, темпура, сундае, оден и рамен по разумним ценама, и можете осетити традиционалну атмосферу корејске пијаце.Будае-јјигае - Будае-јјигае је храна коју су јели војници, а представља чорба од свињетине, пиринчаних колача, кимчија и клица пасуља. Одликује се пикантним и јаким укусом и једна је од репрезентативних корејских намирница популарних у земљи и иностранству.Вебфоот хоботница - Вебфоот хоботница је врста лигње, и један је од репрезентативних прилога Корејаца. Јјуккуми има жвакав и зачињен укус и често се једе са јајангмиеон или прженим пиринчем.

кореја

Искуство традиционалне корејске хране: Кореја има широк избор традиционалне хране. Странци могу да пробају репрезентативну храну Кореје као што су кимчи гулаш, булгоги, биндаеттеок и ттеокбокки. Такође можете искусити традиционалну храну тако што ћете сами направити ову храну.Караоке - Караоке је једно од најпопуларнијих места за забаву у Јужној Кореји. Можете уживати у певању са својом породицом или пријатељима на караокама. Већина караоке соба такође нуди разне меније за храну и пиће.

прекоморска виза

К-ЕТА је систем који процес усељавања у Кореју чини лакшим, омогућавајући странцима да лакше посећују Кореју. Кроз ово се може промовисати корејска туристичка индустрија, као и међународна размена и комуникација. Стога ће странци који посећују Кореју моћи да уживају у сигурнијим и практичнијим путовањима користећи К-ЕТА.

Бусан

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this