mandag 26. juni 2023

Před cestou s K-ETA se na cestu dokonale připravte vystavením elektronické cestovní autorizace!

Před cestou s K-ETA se na cestu dokonale připravte vystavením elektronické cestovní autorizace!

Jak požádat o k-eta čeština

K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) je cestovní povolení vydávané cizincům navštěvujícím Koreu. Dříve museli cizinci, kteří chtěli navštívit Koreu, získat vízum, ale nyní se vydáním K-ETA dá proces vydávání víz zkrátit a návštěvníci mohou Koreu pohodlně navštívit.K-ETA také usnadňuje zrušení nebo změnu vaší žádosti, pokud potřebujete změnit své cestovní plány. Například, pokud se váš plán změnil poté, co vám bylo uděleno vízum, museli jste vízum zrušit a požádat znovu. Protože však K-ETA lze změnit i po podání žádosti, břemeno změny vašeho plánu se snižuje.

Daejeon

Korea je země s různými kouzly, jako je historie, kultura, příroda a jídlo. Pokud jste cizinec, který navštíví Koreu poprvé, rád bych vám představil několik dobrých míst k návštěvě.Gyeongbokgung - Gyeongbokgung je nejreprezentativnějším z královských paláců dynastie Joseon a může se pochlubit 600letou historií. Palác Gyeongbokgung je budova, která představuje historii a tradici Koreje, a je zapsána na seznamu světového dědictví UNESCO spolu s chrámem Jogyesa, reprezentativním chrámem.Itaewon – Itaewon je jedním z míst, kde si můžete vychutnat rozmanitou korejskou kulturu a jídlo. Itaewon je oblíbenou destinací cizinců a je místem, kde si můžete vychutnat různé kultury a jídla z celého světa.Čínská čtvrť Incheon - Čínská čtvrť Incheon je místem, kde můžete zažít čínskou kulturu. V čínské čtvrti je tradiční čínská architektura, jídlo a kultura a můžete cítit kulturu a historii Číny. V okolí čínské čtvrti jsou navíc různé turistické atrakce, takže je to dobré místo k návštěvě.

k-eta aplikace Korea

Korejská kultura jídla je oblíbená u cizinců kvůli svému rozmanitému a chutnému jídlu. Tentokrát vám představíme různá jídla a restaurace v Koreji.Kimchi Jjigae - Kimchi Jjigae je jedním z nejreprezentativnějších pokrmů kimchi v Koreji. Kimchi, vepřové maso, tofu, škrob atd. lze společně vařit, aby chutnaly pikantně a plně.Bulgogi - Bulgogi je slavný steak v korejském stylu. Hovězí maso je kořeněné a grilované a konzumované. Bulgogi je žvýkací a pikantní, díky čemuž je populární mezi cizinci.Hanseong Lamb Skewers - Hanseong Lamb Skewers je restaurace specializující se na jehněčí špízy, jedno z tradičních korejských jídel. Jehněčí špízy jsou grilované jehněčí maso na špízu a jeho jedinečná chuť a textura jsou atraktivní.

pasové vízum

Představíme kulturní aktivity a atrakce, které si můžete v Koreji užít.Cafe Street - V různých částech Koreje jsou kavárenské ulice. Jsou to místa, kde si můžete vychutnat kávu a různé dezerty. Zejména existuje mnoho slavných kaváren v oblastech, jako je Hongdae, Gangnam, Itaewon a Gyeongridan-gil.

cizinci cestují do Koreje

K-ETA je korejská služba elektronického schvalování cest. Tato služba je elektronická schvalovací služba vyžadovaná pro cizince vstupující do Koreje nebo cizince s bydlištěm v Koreji ke vstupu a opuštění Koreje. Služba K-ETA nahrazuje dříve požadovanou papírovou imigrační kartu, čímž je imigrační proces pro cizince jednodušší a pohodlnější.

nouzový pas

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this