mandag 26. juni 2023

Poskytujeme rychlé a bezpečné služby pro vydávání K-ETA a korejských elektronických víz.

Poskytujeme rychlé a bezpečné služby pro vydávání K-ETA a korejských elektronických víz.

Vízum

Systém K-ETA zavedla korejská vláda s cílem oživit cestovní ruch a posílit systém povolení ke vstupu. Prostřednictvím tohoto systému mohou cizinci vstupující do Koreje cestovat pohodlněji a bezpečněji. Kromě toho může korejská vláda posílit systém povolení ke vstupu pro cizince prostřednictvím systému K-ETA a předcházet zločinům a bezpečnostním hrozbám a reagovat na ně.Rychlé zpracování - Pokud K-ETA nepodléhá oficiálnímu vydání, o schválení bude rozhodnuto do 24 hodin po aplikaci. Žadatelé jsou o výsledku informováni přibližně za 30 minut a v případě schválení mohou vstoupit do Koreje bez nutnosti procesu udělování víz.

ETA čeština

Korea je země s různými kouzly, jako je historie, kultura, příroda a jídlo. Pokud jste cizinec, který navštíví Koreu poprvé, rád bych vám představil několik dobrých míst k návštěvě.Sokcho, Gangwon-do - Sokcho je známé pro svou krásnou přírodní scenérii a lahodné mořské plody. Existují atrakce, jako je pláž Sokcho, přístav Dongmyeong a jezero Cheongcho, takže se doporučuje jako místo, kde si můžete užít s rodinou.Gyeongju - Nachází se ve východní části Koreje, Gyeongju je známé pro ruiny starověké dynastie Shilla. Je to dobré místo, kde můžete pocítit historii a kulturu Koreje, protože existuje mnoho historických budov a historických památek, jako je jeskyně Seokguram, chrám Bulguksa a rybník Anapji.Ostrov Jeju – Ostrov Jeju se nachází na jihu Koreje a je známý svou krásnou přírodní scenérií a kulturním dědictvím. Ostrov Jeju má různé atrakce, jako je hora Hallasan, vrchol Seongsan Ilchulbong a ostrov Udo.

udělat pas

V Koreji je mnoho jídel, která jsou známá svou pikantní a pikantní chutí. Následující seznam představuje reprezentativní korejská jídla a restaurace, které by se cizincům mohly líbit.Gimbap - Gimbap je jídlo, které se konzumuje zabalením rýže, různé zeleniny a masa s mořskými řasami. Chcete-li přidat chuť, můžete přidat různé přísady a cena je levná, takže studenti a cestovatelé toto jídlo často navštěvují.Bulgogi - Bulgogi je jedno z reprezentativních korejských jídel, marinované a grilované hovězí maso. Má sladkou a slanou chuť a je k dispozici v mnoha různých verzích s různými přísadami. Obvykle se jí na rýži nebo se zabalí do ssamu se ssamjangem.Cheese Vepřový řízek - Cheese Vepřový řízek je grilovaný vepřový řízek se sýrem. Jemná textura vepřového řízku a slaná chuť sýra harmonizují, takže je velmi chutný.

k-eta aplikace Korea

Kulturní zážitky v Koreji: Korea je kulturně velmi rozmanitá země. Cizinci mohou zažít korejskou kulturu v tradičním Hanboku, Taekwondo a Chajeon Culture Experience Center.Bamdokkaebi Market – Jeden z nejznámějších nočních trhů v Soulu, kde si můžete koupit různé potraviny a produkty za přijatelné ceny.

Navštivte Koreu bez víza

K-ETA má mnoho výhod. Za prvé, protože můžete o vízum požádat předem na internetu, zkrátí se zbytečná čekací doba v korejském imigračním procesu. Navíc lze očekávat, že K-ETA sníží náklady, protože s vydáním víza nejsou spojeny žádné poplatky ani náklady. K-ETA navíc poskytne přátelštější služby cizincům navštěvujícím Koreu a korejská vláda bude moci aktivněji přitahovat zahraniční turisty.

k-eta expirace

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this