mandag 26. juni 2023

Oplev hele Koreas charme med K-ETA.

Oplev hele Koreas charme med K-ETA.

Daejeon

Du kan ansøge om K-ETA service via internettet. Udlændinge kan indtaste oplysninger som nationalitet, navn, fødselsdato og pasnummer. Baseret på disse oplysninger vil Immigrationskontoret godkende din K-ETA. Når godkendelsen er fuldført, kan godkendelsestjenesten udskrives fra internettet. Hvis du modtager godkendelsestjenesten via internettet på denne måde, kan du præsentere K-ETA-godkendelsestjenesten på immigrationskontoret, når du rejser ind i Korea.Lever en integreret administrationstjeneste - K-ETA tillader multi-entry i 90 dage efter ankomst til Korea. Gennem dette kan du fortsætte med at nyde din rejse til Korea med en enkelt ansøgning. Derudover giver K-ETA integreret styring af information før og efter indrejse i Korea. Alle oplysninger, såsom visumansøgning, forlængelse af ophold og immigrationsregistre, administreres i ét system for at minimere unødvendig dokumentoprettelse og besvær.

udenlandsrejser

Korea er kendt for sin attraktive kombination af orientalsk skønhed og moderne byer. Det er godt at nyde indenrigsrejser, men der er mange attraktioner og turistattraktioner, som er værd at besøge selv for udlændinge. Nedenfor er en liste over attraktioner og turistmål, der skal besøges for udlændinge, der besøger Korea.Gangneung - Beliggende på Koreas østkyst tilbyder Gangneung en smuk kystlinje og kulturarv fra Joseon-dynastiet. Der er attraktioner som Gangneung Gyeongpo Beach og Jeongdongjin, så det er godt at mærke natur og historie sammen.Itaewon - Itaewon tilbyder en række kulturelle oplevelser. Der er et hanbok oplevelsescenter, hvor du kan tage billeder iført hanbok, det traditionelle koreanske kostume, og et traditionelt kulturcenter, hvor du kan opleve den traditionelle kultur i Korea.Cheongju, Chungcheongbuk-do - Cheongju er en by beliggende i hjertet af Korea, hvor traditionel og moderne koreansk kultur sameksisterer. Det er et repræsentativt sted, hvor du kan opleve koreansk historie og kultur, da der er attraktioner som Cheongjuseong og Prehistoric Cultural Foundation.

pas med dobbelt statsborgerskab

Korea er berømt for sin mangfoldige madkultur, og du kan nyde meget særpræget og lækker mad. Det følgende introducerer koreansk mad og restauranter, som udlændinge kunne lide.Noodle - Noodle er en nudelret lavet af hvedemel. Nudlerne er seje og suppen har en rig smag og aroma. Der er forskellige typer af naengmyeon, bibim guksu og kalguksu, og det er en af ​​de repræsentative koreanske fødevarer, som mange mennesker kan lide.Bibimbap - En af Koreas repræsentative risretter, bibimbap er kendetegnet ved at blande forskellige grøntsager, kød og æg med krydderier ovenpå ris. En repræsentativ restaurant, hvor du kan smage bibimbap, er Namsangol, der ligger nær Seouls rådhus.Ssambap - Ssambap er et måltid med grøntsager, kød, sojabønnepasta og ssamjang. Du kan blande og matche forskellige ingredienser, så du kan tilføje smag efter din personlige smag.

Sådan ansøger du om k-eta

Endelig er Korea også berømt for sin naturlige turisme. Du kan nyde en række aktiviteter i områder med smuk natur, såsom Jeju Islands strande, havet og Seoraksan Mountain. Eksempler inkluderer surfing, snorkling, bjergbestigning og skiløb.Hanok Village - Et område, hvor der ligger traditionelle koreanske huse, hvor du kan opleve traditionel koreansk kultur og arkitektur.

Korea turisme information

K-ETA er et system, der giver udlændinge, der ønsker at besøge Korea fra udlandet, at ansøge om indrejse online uden visum på forhånd. Herigennem behøver udlændinge ikke at opleve unødig ventetid og problemer under immigrationsprocessen, og den koreanske regering har været i stand til at håndtere immigrationsprocessen for udlændinge mere systematisk og effektivt, hvilket muliggør smidige indrejseprocedurer.

k-eta applikation Korea

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this