mandag 26. juni 2023

A K-ETA segítségével csökkentheti a Koreába való utazás küszöbét.

A K-ETA segítségével csökkentheti a Koreába való utazás küszöbét.

útlevél kép

A K-ETA rendszert a koreai kormány vezette be az utazási ágazat újjáélesztése és a beutazási engedélyezési rendszer megerősítése érdekében. Ezen a rendszeren keresztül a Koreába belépő külföldiek kényelmesebb és biztonságosabb utazást élvezhetnek. Emellett a koreai kormány a K-ETA rendszeren keresztül megerősítheti a külföldiek beutazási engedélyezési rendszerét, valamint megelőzheti és reagálhat a bűncselekményekre és a biztonsági fenyegetésekre.Azonnali feldolgozás - Ha a K-ETA nem tartozik hatósági kiállítás alá, a jóváhagyásról a kérelmet követő 24 órán belül döntenek. A kérelmezők körülbelül 30 percen belül kapnak értesítést az eredményről, és jóváhagyás esetén vízumkiadási eljárás nélkül léphetnek be Koreába.

új útlevél

Korea egy olyan ország, amely különféle varázslatokkal rendelkezik, mint például a történelem, a kultúra, a természet és az ételek. Ha Ön egy külföldi, aki először jár Koreában, szeretném bemutatni néhány jó kirándulóhelyet.Jinju, Gyeongsangnam-do – Jinju város történelmi helyszínekkel és természeti tájjal. Vannak olyan látnivalók, mint a Jinjuseong, a Jinju Wood Culture Experience Center és a Chilgok-vízesés, így ha együtt szeretné átélni a történelmet és a kultúrát, ajánlom, hogy látogassa meg.Sokcho - Korea északkeleti részén található Sokcho egy gyönyörű természeti tájjal rendelkező város, ahol a tenger, a hegyek és a völgyek harmonizálnak egymással. Vannak olyan látnivalók, mint a Sokcho Beach, a Seoraksan-hegy és a Yangyang tenger alatti alagút, ezért a természet élvezetének helyeként ajánlott.Incheon kínai negyed – Az Incheon kínai negyed olyan hely, ahol megtapasztalhatja a kínai kultúrát. A kínai negyedben hagyományos kínai építészet, ételek és kultúra található, és meg lehet érezni Kína kultúráját és történelmét. Ezen kívül a kínai negyed környékén különféle turisztikai látványosságok is találhatók, így jó hely a látogatásra.

Korea turisztikai célpont

Korea híres változatos étkezési kultúrájáról, és nagyon jellegzetes és ízletes ételeket fogyaszthat. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a koreai ételeket és éttermeket, amelyeket a külföldiek kedvelhetnek.Tteokbokki – Korea egyik reprezentatív snack étele, a Tteokbokki rizssütemények, fűszerezett pirospaprika-tészta és halsütemények kombinációja. A Myeong-dongban található Cheongpyeonghwa egy reprezentatív étterem, ahol megkóstolhatja a tteokbokkit.Budae-jjigae - A Budae-jjigae egy katonák által fogyasztott étel, sertéshúsból, rizskalácsból, kimchiből és babcsírából készült pörkölt. Fűszeres és erőteljes ízvilága jellemzi, itthon és külföldön egyaránt kedvelt koreai ételek egyike.Jjimdak – A Jjimdak csirke és zöldségek, például burgonya, cérnametélt és sárgarépa párolásával készült étel. A csirke a kiugró szósz és a fűszeres fűszerezés miatt finom.

útlevél

Kulturális tapasztalatok Koreában: Korea kulturálisan nagyon sokszínű ország. A külföldiek megtapasztalhatják a koreai kultúrát a hagyományos Hanbok élményben, a Taekwondo élményben és a Chajeon Culture Experience Centerben.Hanok Village - Egy terület, ahol hagyományos koreai házak találhatók, ahol megtapasztalhatja a hagyományos koreai kultúrát és építészetet.

tartózkodási útlevél

A K-ETA használatához adatokat kell benyújtania, például útlevelét, repülőjegyét és szállását, és az adatoknak pontosaknak kell lenniük. Emellett a K-ETA csak a jóváhagyástól számított 90 napon belül érvényes, a tartózkodási idő pedig 90 napon belül. Ha szeretné meghosszabbítani tartózkodását, vízumhosszabbítást kell kérnie a Bevándorlási Hivatalnál.

k-eta célországok

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this