mandag 26. juni 2023

С K-ETA можете лесно да получите корейска електронна виза навсякъде.

С K-ETA можете лесно да получите корейска електронна виза навсякъде.

Как се кандидатства за к-ета

K-ETA (Корейско електронно разрешение за пътуване) е електронен отчет за пътуване, който се изисква при влизане в Корея. Традиционният хартиен формуляр вече е заменен от онлайн подаване на декларации за пътуване. С K-ETA процесът на имиграция може да се управлява по-удобно. В тази статия ще научим повече за удобството на K-ETA.Бързи резултати след подаване на заявление - След като кандидатствате за K-ETA, резултатите обикновено са налични в рамките на минути. Така че кандидатите могат бързо да правят планове за пътуване. Преди планирането на пътуване беше трудно, защото трябваше да изчакате одобрението на декларацията за пътуване.

Kpop

Корея има много атрактивни туристически дестинации! Ето няколко препоръки.Gangneung – Разположен на източното крайбрежие на Корея, Gangneung предлага красива брегова ивица и културно наследство от династията Чосон. Има атракции като Gangneung Gyeongpo Beach и Jeongdongjin, така че е добре да усетите природата и историята заедно.Сеул - Сеул, столицата на Южна Корея, е дом на дворци, музеи, търговски центрове, храна и много други. Не пропускайте да посетите двореца Gyeongbokgung, двореца Deoksugung и двореца Changdeokgung, където можете да се докоснете до корейската история и култура.Jeonju Hanok Village, Jeollabuk-do - Jeonju Hanok Village е село с традиционни къщи ханок, където можете да се докоснете до традиционната култура и архитектура. В допълнение към селото Ханок, в Чонджу има много кулинарни и културни събития, така че го препоръчвам.

Корейски туризъм

Корея е страна с много разнообразна и вкусна храна. Този път ще представя представителни храни, които чужденците искат да опитат, когато посещават Корея.Tteokbokki - Tteokbokki е пикантно и сладко ястие, приготвено чрез сваряване на оризова торта, паста от червен пипер и подправка заедно. Дъвчащата текстура на оризовия сладкиш и вкусът на пикантната подправка са отлични, а за да му се насладите още повече, се препоръчва да го консумирате заедно с оден, рибен сладкиш и яйце.Sujebi - Sujebi е юфка, приготвена чрез добавяне на ръчно омесено пшенично брашно към сварения бульон. Всеки може лесно да го направи и изяде. Дълбокият вкус е отличен и можете да му се насладите в различни варианти според характеристиките на всеки регион.Местна храна Cheongdam-dong Chueotang - Cheongdam-dong Chueotang е ресторант, специализиран в Chueotang, едно от традиционните корейски ястия. Chueotang е храна, която се яде, като се измие планинската херинга, уловена в Gangwon-do, Корея, и се сложи в сварена супа след подправката й. Характеризира се със силен вкус и аромат. В Cheongdam-dong Chueotang свежата планинска херинга и богатият бульон са привлекателни и това е добро място да усетите традиционния вкус на Корея.

Информация за вътрешни пътувания

Пазаруване в Корея: Корея е дом на различни известни марки. По-специално, много търговски центрове на известни марки се намират в района на Gangnam.Стаи за караоке - Стаите за караоке са едно от водещите места за забавление в Корея. Това е място за събиране и пеене на малки групи или семейства, има много песни за избор, разнообразие от напитки и храна и добре изглеждащи мъже и жени.

туризъм в Корея

K-ETA е едно от основните изисквания за чужденци, влизащи в Корея. Преди това, според Закона за контрол на имиграцията, чужденците трябваше да попълнят имиграционна карта, за да влязат в Корея. С услугата K-ETA обаче можете да пропуснете процеса на попълване на имиграционната карта. Това позволява на чужденците да влизат в Корея по-бързо и по-удобно от преди.

к-ета изтичане

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this