mandag 26. juni 2023

[etakr.com] Apsilankykite Korėjoje ir palikite nepamirštamus prisiminimus visam gyvenimui.

Apsilankykite Korėjoje ir palikite nepamirštamus prisiminimus visam gyvenimui.

K-ETA

K-ETA (Korėjos elektroninis kelionių leidimas) yra Korėjos vyriausybės įdiegta elektroninė kelionių leidimo paslauga. Ši paslauga yra sistema, kurioje užsieniečiai, atvykstantys į Korėją iš užsienio, turi iš anksto kreiptis internetu ir gauti patvirtinimą prieš atvykdami į Korėją. Dėl šios sistemos Korėjos imigracijos procesas tampa efektyvesnis.Lengva internetinė paraiška – norint kreiptis dėl K-ETA, tereikia kompiuterio arba išmaniojo telefono su interneto ryšiu. Pareiškėjai gali užpildyti ir pateikti paraiškos formą, todėl išvengiama nereikalingo vargo. Anksčiau dauguma keliautojų turėdavo užpildyti anketą ir eiti į filialą, o tai buvo labai sudėtinga.

K-ETA

Korėja turi daug patrauklių kelionių krypčių! Štai keletas rekomendacijų.Suwon Hwaseong tvirtovė, Gyeonggi-do – Suwon Hwaseong tvirtovė yra vienas iš reprezentatyvių rūmų, pastatytų Choseono dinastijos laikais, ir yra vienas iš reprezentatyvaus Korėjos kultūros paveldo. Suwon Hwaseong tvirtovė garsėja nuostabiais sodais ir architektūra.Busanas – Korėjos pietryčiuose įsikūręs Busanas yra miestas, kuriame vienu metu galite pajusti jūros, kalnų ir miesto žavesį. Yra įvairių lankytinų vietų, tokių kaip Haeundae paplūdimys, Gukje turgus ir Taejongdae, todėl jei lankysitės Busane, rekomenduoju juos aplankyti.Jeonju Hanok Village – Jeonju Hanok Village yra vieta, kur galite susipažinti su tradiciniais hanok pastatais ir tradicine Korėjos kultūra. Jeonju garsėja tradiciniu maistu, natūraliu dažymu ir tradicine korėjiečių muzika. Pajuskite tradicinę Korėjos kultūrą Jeonju Hanok Village.

Kaip kreiptis dėl k-eta

Korėja – šalis, siūlanti įvairių skonių ir maisto produktų įvairovę, o daugelis užsieniečių įsimyli korėjietišką maistą. Toliau pristatomi reprezentatyvūs korėjietiški maisto produktai ir restoranai, kuriuos užsieniečiai privalo paragauti lankydamiesi Korėjoje.Tteokbokki – „Tteokbokki“ yra aštrus ir saldus patiekalas, gaminamas verdant ryžių pyragą, raudonųjų pipirų pastą ir pagardinant kartu. Ryžių pyrago kramtomoji tekstūra ir aštraus prieskonio skonis yra puikūs, o norint mėgautis dar labiau, rekomenduojama valgyti kartu su odenu, žuvies pyragu, kiaušiniu.Samgyeopsal – „Samgyeopsal“ yra patiekalas, kuris kepamas ant grotelių ir valgomas pasirenkant riebiąją dalį tarp dviejų kiaulienos pusių. Pamerkite į druską arba sojos padažą ir valgykite. Samgyeopsal yra populiarus tarp užsieniečių ir yra vienas iš labiausiai valgomų maisto produktų Korėjoje.Sūrio kiaulienos kotletas – Sūrio kiaulienos kotletas yra ant grotelių keptas kiaulienos kotletas su sūriu. Minkšta kiaulienos kotleto tekstūra ir sūrus sūrio skonis harmonizuoja, todėl jis labai skanus.

Pietų Korėja eta

Be to, Korėja yra šalis, kurioje gausu parduotuvių ir pramogų. Įžymiose vietovėse, tokiose kaip Gangnam, Hongdae ir Itaewon Seule, yra įvairių restoranų, barų, klubų ir prekybos centrų. Be to, Korėja išplėtojo tokias kultūros industrijas kaip K-pop ir dramos, todėl yra įvairių programų, skirtų mėgautis susijusiais prekybos centrais, koncertais ir gerbėjų susitikimais.Hongdae – vietovė, garsėjanti universiteto rajonu, kuriame vyksta įvairūs pasirodymai ir parodos, taip pat gatvės menas ir mada.

kelionė

Su K-ETA galite lanksčiau derinti savo kelionės tvarkaraštį, nes nereikia atlikti sudėtingų vizos išdavimo procedūrų. Be to, galima sutrumpinti laukimo laiką, todėl kelionė tampa patogesnė. Korėjos vyriausybė taip pat aktyviai pritraukia užsienio turistus per K-ETA ir labai prisideda prie Korėjos turizmo pramonės plėtros.

Korėjos turizmas

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Share this